Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση-φωτιά και απειλές από τη Θύρα 4 κατά πάντων – «Θα τρέχετε…»

Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση-φωτιά και απειλές από τη Θύρα 4 κατά πάντων – «Θα τρέχετε…»

Επιβεβαιώθηκε η ακραία πόλωση στον ΠΑΟΚ, με τη Θύρα 4 να βγάζει ανακοίνωση καταπέλτη κατά Σαββίδη, Γκαγκάτση και δημοσιογράφων του ομίλου Ιβάν!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κρίση. Βαθιά κρίση. Με τους οπαδούς να βρίσκονται στα… κάγκελα και να μην κρύβουν την οργή τους για όσα έχουν συμβεί τη φετινή σεζόν. Και όχι οι οπαδοί… γενικώς και αορίστως. Αλλά το πιο ενεργό και δυναμικό κομμάτι. Η Θύρα 4. Η οποία με επίσημη ανακοίνωση-καταπέλτη, ισοπεδώνει τη διοίκηση Ιβάν Σαββίδη για την εικόνα του Δικεφάλου φέτος και την αποτυχία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

«Επειδή η αποψίλωση και η καμένη γη δεν αποτελούν εξυγίανση πρέπει να πούμε ένα «ως εδώ»», αναφέρει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της ανακοίνωσης των σκληροπυρηνικών οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επιτίθενται ευθέως στον οργανισμό, βγάζοντας στη φόρα, πέρα από τον ιδιοκτήτη, τον Μάκη Γκαγκάτση, για τους χειρισμούς του, τους συνεργάτες του, αλλά και τους δημοσιογράφους του mediaκού ομίλου του Σαββίδη, τους οποίους καλούν να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων, οπαδοί του Δικεφάλου, καλούν τη διοίκηση να βελτιώσει το ρόστερ, κάνουν λόγο για αποψίλωση και προειδοποιούν πως «…η επόμενη χρονιά απαγορεύεται να λάβει το χαρακτηρισμό ακόμα μιας μεταβατικής περιόδου». Προειδοποιούν, δε, χωρίς να τον ονοματίζουν, πως εάν υπάρξει πώληση του Τζόλη, για… οικονομικούς λόγους και οι καλοί παίκτες που διαθέτει ο σύλλογος δεν μείνουν στο ρόστερ, και το δυναμικό δεν «πλαισιωθεί κατάλληλα, καθώς εάν χαθούν και εκείνοι τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δυσοίωνα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο γύρος του θριάμβου της κατάκτησης του FFP (επειδή γνωρίζουμε την ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία καλά) προβλέπουμε πως θα γίνει με σπριντ».

Το τελευταίο αποτελεί ξεκάθαρη απειλεί. Μια απειλή που πρώτη φορά επί Ιβάν Σαββίδη γίνεται τόσο ωμά και ξεκάθαρα. Επιβεβαιώνοντας ότι η εσωστρέφεια έχει κάνει τον ΠΑΟΚ να «βράζει», με τον σύλλογο να βρίσκεται σε κατάσταση εμφυλίου. Με τους «διοικητικούς» και τους πέριξ της ομάδας, να γνωρίζουν τη μήνη των οπαδών, που άλλα περίμεναν, άλλα τους είχαν υποσχεθεί και άλλα βλέπουν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 4:

«Με σφιγμένο στομάχι παρακολουθούμε τη φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού η απόδοση της ομάδας δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, η χρονιά αντικειμενικά θεωρείται χαμένη από το Νοέμβρη. Αυτό όμως δεν μας απογοητεύει τόσο σαν γεγονός, όσο το ότι δεν φαίνεται αχτίδα φωτός για το χτίσιμο της επόμενης. Αντί στόχος να είναι η αγωνιστική βελτίωση και η ισχυροποίηση του υπάρχοντος ρόστερ, φαίνεται πως πρωταρχικό μέλημα είναι η βελτίωση των ισολογισμών και των οικονομικών στοιχείων. Μέχρις ενός σημείου αυτό ήταν αποδεκτό και κατανοητό, αλλά επειδή η αποψίλωση και η καμένη γη δεν αποτελούν εξυγίανση πρέπει να πούμε ένα «ως εδώ».

Είναι δεδομένο πως το τωρινό δυναμικό έχει πολλά κενά τα οποία θα φανούν ακόμα πιο έντονα το καλοκαίρι, αφού με δανεικούς παίκτες χωρίς οψιόν αγοράς σοβαρός προγραμματισμός δεν γίνεται. Απαίτησή μας είναι οι ενέργειες χτισίματος ενός ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη περίοδο να ξεκινήσουν άμεσα, γιατί κρίνοντας από το πρόσφατο παρελθόν αμφιβάλουμε πολύ για το εάν έχουν ξεκινήσει ήδη, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις τις οποίες λάβαμε. Η επόμενη χρονιά απαγορεύεται να λάβει το χαρακτηρισμό ακόμα μιας μεταβατικής περιόδου. Έστω και με τα υπάρχοντα χτυπητά κενά, ο Π.Α.Ο.Κ διαθέτει μια μαγιά παικτών ιδιαίτερα ικανών. Αυτή πρέπει να πλαισιωθεί κατάλληλα, καθώς εάν χαθούν και εκείνοι τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δυσοίωνα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο γύρος του θριάμβου της κατάκτησης του FFP (επειδή γνωρίζουμε την ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία καλά) προβλέπουμε πως θα γίνει με σπριντ.

Αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε το καλοκαίρι, ακόμα αναλυτικότερα αλλά και κατ ιδίαν σε αυτούς που πρέπει. Έστω και έτσι όμως, η ομάδα βρίσκεται μέσα σε δύο στόχους. Η 2η θέση ακόμα και αν ισοδυναμεί ουσιαστικά στις ευρωπαϊκές θέσεις με την 4η , πρέπει να κατακτηθεί από τον Π.Α.Ο.Κ καθαρά και μόνο για λόγους πρεστίζ, αφού το να μας προσπεράσουν στη βαθμολογία ομάδες γειτονιάς και λοιποί ανύπαρκτοι θα θεωρηθεί ντροπή. Επίσης, εφόσον είμαστε με το ενάμισι πόδι στα ημιτελικά, το Κύπελλο είναι ένας στόχος των τριών ματς. Δεν θα κριθεί στη διάρκεια αλλά στο πάθος, τη μαγκιά και την ποδοσφαιρική αλητεία. Περιμένουμε από τους παίκτες μας να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα, να ξεσηκώσουν τους συμπαίκτες τους και να τελειώσουμε τη σεζόν με χαμόγελα. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχουν τη στήριξή μας και περιμένουμε να βγάλουν την ψυχή τους στο γήπεδο.

Τέλος, θα θέλαμε να κλείσουμε με μια υποσημείωση προς τους δημοσιογράφους της πόλης. Πρέπει να έχουν στο μυαλό τους και να μην μας αναγκάσουν να τους το θυμίσουμε εμείς γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της, πως τα διάφορα άρθρα τους αναφέρονται σε ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ και όχι σε εμπορεύματα. Ελπίδα μας είναι τα παιδιά που αγωνίζονται με το Δικέφαλο στο στήθος να δοξάσουν το σύλλογο αγωνιζόμενοι γι αυτόν και να δοξαστούν μέσω αυτού. Όσοι λιγουρεύονται εκατομμύρια μπορούν να παίξουν Football Manager, εδώ όμως μιλάμε για Π Α.Ο.Κ. Όσο για τα ανυπόγραφα άρθρα, αν συνεχιστεί η κατάσταση, ευθύνες μπορούν και θα αναζητηθούν από τους διευθυντές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ