Άρης : Ανέβασαν ρυθμούς Ματίγια και Γκαρσία

Άρης : Ανέβασαν ρυθμούς Ματίγια και Γκαρσία

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και συμμετείχαν σε μεγάλο μέρος του σημερινού προγράμματος εκγύμνασης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι δύο παίκτες θα τεθούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι τραυματίες Μήτρογλου, Κάτσε και Γκάνεα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ταχυδύναμη, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι σε μικρούς χώρους με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο «στροφές» και να συμμετέχουν σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

Στον αντίποδα, οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον προσαγωγό, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ