Γκαγκάτσης : «Στηρίζουμε τον Γκαρσία»

Γκαγκάτσης : «Στηρίζουμε τον Γκαρσία»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και απάντησε σε ερωτήσεις μικρομετόχων

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπροσώπησε τη διοίκηση και απάντησε σε ερωτήσεις μικρομετόχων.

Στον Γκαγκάτση τόνισαν οι παριστάμενοι ότι υπάρχει η αίσθηση πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αφήσει την ομάδα στη μοίρα της μετά την μόνιμη εγκατάσταση του στο Ροστόφ, με τον ίδιο να το αρνείται κατηγορηματικά:

«Η ομάδα δεν έχει αφεθεί, αφήστε το τι λένε στα ραδιόφωνα και στα καφενεία. Ναι, η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Ο τεχνικός διευθυντής παραιτήθηκε πριν 20 μέρες. Ήδη γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις για να γίνει η σωστή επιλογή του επόμενου και να οδηγήσει την ομάδα στις μεταγραφές με τον πιο σωστό τρόπο. Δεν θα γίνει μια επιλογή απλά για να γίνει».

Ακόμα, ο Γκαγκάτσης τόνισε πως παρά τις απώλειες βαθμών και την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ, «έχουμε προπονητή και τον στηρίζει η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος».

Ο Γκαγκάτσης συνέχισε λέγοντας ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί και ο αντικαταστάτης του Όλαφ Ρέμπε:

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι… Γι’ αυτό απομακρύνθηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης και γι’ αυτό τον πλαισίωσαν άλλα άτομα. Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής και δεν εννοώ σε μια βδομάδα… Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν λίστες με υποψήφιους και πρέπει να γίνουν συνεντεύξεις και από τον ιδιοκτήτη. Ο προπονητής πάντως στηρίζεται απ’ όλους και από τον ιδιοκτήτη.

Αυτή τη στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μας είπε τι θέλει και τι δεν θέλει… Έχουν έρθει άτομα που ζήτησε και έχουν φύγει όσοι δεν ήθελε να έχει κοντά του! Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που είχε 80 ματς αήττητη την Κ19. Μην μειώνουμε τον προπονητή και λέμε ότι ήταν στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα».

Κάποιοι επανέφεραν στη συζήτηση το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Γκαγκάτση να κλείνει άμεσα την κουβέντα: «Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Λουτσέσκου. Έφυγε μόνος του και πλήρωσε η ομάδα που τον απέκτησε δύο εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπόνηση στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν επιλογή του να φύγει και ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Σεβαστή η απόφασή του. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με ή χωρίς τον Λουτσέσκου. Δεν κρατάμε κανένα με τον ζόρι εδώ. Αν ο προπόνητης θέλει να φύγει και πιέζει, σαφώς και θα φύγει. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων είναι πολύ απλό. Μέχρι ο επόμενος προπονητής να φέρει επιτυχίες, θα γίνεται αυτή η συζήτηση για τον Λουτσέσκου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ