Τζέγκο : «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι»

Τζέγκο : «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι»

Ο Αυστραλός μέσος τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοση της για να τερματίσει στην δεύτερη θέση.

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του εμφανίσθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Τζέιμς Τζέγκο. Ο Αυστραλός μέσος του Άρη παραδέχτηκε οτι οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βελτιώσουν την απόδοσή τους, για να τερματίσουν στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την ήττα: «Δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ τον αγώνα, εμείς τον χάσαμε. Ξέραμε τι να περιμένουμε. Γνωρίζαμε ότι αν δεχτούμε γκολ, ο αντίπαλος θα οπισθοχωρήσει. Ήταν ένα εύκολο γκολ. Είχαμε χρόνο για να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας για να βγούμε δεύτεροι. Στη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κρατούσαμε το μηδέν στην άμυνα. Αυτό δεν γίνεται στα Play Off, όπου παίζουμε βέβαια και με καλύτερες ομάδες».

Για την ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ: «Εχουμε καλή ομάδα και είναι στο χέρι μας να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Θα είναι κρίμα να πετάξουμε τη δουλειά που κάναμε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Μετά από αρνητικά αποτελέσματα πάντα βγάζουμε αντίδραση. Θα το κάνουμε και τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ