Τζέγκο: «Δείξαμε ότι μπορούμε να βγάλουμε αντίδραση»

Τζέγκο: «Δείξαμε ότι μπορούμε να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Αυστραλός μέσος του Άρη αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια των Play Off.

O Άρης μπορεί να αφήσει πίσω την ήττα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια των Play Off, αρχής γενομένης από την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό, τόνισε, στις δηλώσεις του στη NOVA , ο Αυστραλός μέσος, Τζέιμς Τζέγκο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Μια ήττα είναι πάντα απογοητευτική. Δεν θέλουμε να χάνουμε στο σπίτι μας από κανένα, ειδικά από τους …εχθρούς μας. Πρέπει να βελτιωθούμε. Στον δεύτερο γύρο πολλές ομάδες ήρθαν στο γήπεδο μας και περίμεναν πίσω, ενώ έβγαιναν στην αντεπίθεση. Έχουμε δεχθεί αρκετά γκολ με τέτοιο τρόπο. Πρέπει να λύσουμε αυτά τα προβλήματα».

Για το ότι η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει: «Έχουμε δείξει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ότι μετά από ένα κακό αποτέλεσμα ή μια άσχημη εμφάνιση αντιδρούμε και παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν έχει γίνει μια φορά αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε και την Κυριακή. Ο Αστέρας Τρίπολης, βέβαια, είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση γιατί πρέπει να κερδίσουμε».

Για τη σημασία της αυριανής αναμέτρησης: «Είναι σημαντικό, καθοριστικό παιχνίδι. Όπως θα είναι όλα μέχρι το τέλος. Είμαστε πολύ κοντά πλέον με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του, κάθε νίκη έχει τη δική της αξία. Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον Αστέρα, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος των Play Off».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ