Αντιδράσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: «Αν διώξετε τον Πάμπλο και φέρετε τον προδότη, τρέξτε να κρυφτείτε» (pics)

Αντιδράσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: «Αν διώξετε τον Πάμπλο και φέρετε τον προδότη, τρέξτε να κρυφτείτε» (pics)

Η φημολογία για επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο της ομάδας που ψηφίζεται Πάμπλο δαγκωτό και στρέφεται κατά της διοίκησης.

Προ των πυλών του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την ανακοίνωση να είναι το μόνο που απομένει για να σφραγίσει την επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού στον Δικέφαλο. Μοναδική εκκρεμότητα αυτή την στιγμή δείχνει να είναι το διαζύγιο με τον Πάμπλο Γκαρσία που μόνο βελούδινο δεν θα είναι όπως φαίνεται.

Εκτός όλων των άλλων όμως, η επιστροφή Λουτσέσκου έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι με σχόλιά τους στα social media της ΠΑΕ τάσσονται υπέρ του Γκαρσία. «Άμα διώξετε τον Πάμπλο , τρέξτε να κρυφτείτε», «Τιμή και Δόξα στον Παύλο τον Γκαρσία… Για πάντα στον ΠΑΟΚ», «Λοιπόν αγαπημένη ΠΑΕ μας… είναι η ώρα να γράψουμε ένα δύο λογάκια για τον προδότη που αφησε την ομάδα την πρωτη ημερα τις προετοιμασίας…».

Είναι μερικά μόνο από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ που δείχνουν ξεκάθαρα την προτίμησή τους. Μην ξεχνάμε ότι ο Γκαρσία ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας από τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής και φυσικά παραμένει ακόμη. Επίσης δεν έχουν ξεχάσει ακόμη τον τρόπο που έφυγε ο Λουτσέσκου το καλοκαίρι του 2019 αφήνοντας την ομάδα στα κρύα του λουτρού ενώ ξεκινούσε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Μένει να δούμε αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα λάβει υπόψιν της τις αντιδράσεις του κόσμου στην απόφασή της ή θα προχωρήσει σε αυτό που εδώ και μέρες φαίνεται πως είναι προδιαγεγραμμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ