Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου – Οι λεπτομέρειες του deal

Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου – Οι λεπτομέρειες του deal

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψε συμβόλαιο και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Το ποσό του deal και το τέλος του Πάμπλο Γκαρσία, που προκαλεί εντάσεις.

28 Ιουνίου 2019. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφήνει σύξυλο τον ΠΑΟΚ. Αποδέχεται την πρόταση της Αλ Χιλάλ, καλύπτει ο ίδιος τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του και αποχωρεί για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μόλις λίγους μήνες μετά την πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου.

Μάιος 2021. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την απόλυσή του από την Αλ Χιλάλ και προσπάθεια να βρει ομάδα στο εξωτερικό, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης επιλέγει να δώσει πάλι τα κλειδιά στον Ρουμάνο, αποφασίζοντας να μην συνεχίσει με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει. Αλλά τα γεγονότα… διαψεύδουν τις διαψεύσεις. Ο Σαββίδης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λουτσέσκου. Και η κουβέντα (του… Μάκη Γκαγκάτση) με τον Πάμπλο Γκαρσία, είναι απλά μια ακόμη επιβεβαίωση. Καθώς ο ίδιος ο Ιβάν εμφανίζεται να μην θέλει να έχει επαφή με τον Ουρουγουανό. Εχοντας μάθει όχι ιδιαίτερα καλά πράγματα από τους εν Ελλάδι συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ.

Οπως και να έχει, οι πληροφορίες είναι σαφείς και αναφέρουν ότι ο Λουτσέσκου συμφώνησε και κατά κάποιες πηγές υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα του αποφέρει 1.8 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Αλλά επειδή ακόμη δεν έχει λυθεί η συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία στην ΠΑΕ προσπαθούν να μαζέψουν το θέμα. Εξ ου και οι διαψεύσεις. Με σκοπό να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο του Δικεφάλου. Που όπως προκύπτει, ωστόσο, ήδη έχει αρχίσει να θυμάται τον τρόπο που ο Λουτσέσκου άφησε τον ΠΑΟΚ στη μέση της πιο σημαντικής προσπάθειας για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ