Παναθηναϊκός: Ο Μολέντο αναρρώνει από τραυματισμό και σκέφτεται την Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Μολέντο αναρρώνει από τραυματισμό και σκέφτεται την Αθήνα

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν έχει παίξει καθόλου το 2021, η Ιντερνασιονάλ φέρνει βασικό στόπερ για να τον αντικαταστήσει και η γνώριμη λύση του Τριφυλλιού στριφογυρίζει στο μυαλό του παίκτη. Αλλά μάλλον η επιθυμία του Βραζιλιάνου δεν έχει αντίκρυσμα...

Το 2021 δεν εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Ιντερνασιονάλ εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο και η επάνοδος του στην ενεργό δράση προσδιορίζεται για τα μέσα του καλοκαιριού, στο αισιόδοξο σενάριο.

Όμως, ο προπονητής του δεν μπορεί να περιμένει τον 34χρονο στόπερ και ψάχνει στην αγορά ποδοσφαιριστή για τα μετόπισθεν. Ο Ουρουγουανός Μάρτιν Κάσερες, συνομήλικος περίπου με τον Μολέντο, απασχολεί σοβαρά την Ιντερνασιονάλ και είναι ο πρώτος στόχος για την άμυνα.

Οι ανακατατάξεις στην Τιμάο είναι λογικό να ανησυχούν τον Μολέντο. Στην Ιντερνασιονάλ εκφράζουν αμφιβολίες για τη δυνατότητα του Μολέντο να επανακάμψει σε υψηλό επίπεδο και καταστρώνουν το πλάνο τους για το 2021 χωρίς αυτόν.

Ταυτόχρονα, ο ατζέντης του Μολέντο πραγματοποιεί μία έρευνα αγοράς για παν ενδεχόμενο. Ελεύθερος δεν είναι ο πελάτης του, έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022 και με υψηλές αποδοχές. Οπότε, δεν έχει άγχος για το οικονομικό ο Μολέντο, αλλά φοβάται μήπως τον… παρκάρουν στον πάγκο.

Η λύση του δανεισμού σε ένα γνώριμο περιβάλλον ώστε να ξαναβρεί τον εαυτό του μοιάζει με ιδανική για τον Μολέντο. Όπως κάθε φορά που αναπτύσσει τάσεις φυγής, ο Παναθηναϊκός περνάει πάντα από το μυαλό του Βραζιλιάνου αμυντικού. Από τότε που έφυγε από την Αθήνα, ο Μολέντο αρκετές φορές προσέγγισε ανθρώπους γύρω από την ομάδα, για να μάθει εάν θα ήταν ευπρόσδεκτος και πάλι.

Η πληροφορία της εφημερίδας Sportday αναφέρει ότι ο ατζέντης του Μολέντο ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Για τον Μολέντο, το Τριφύλλι θα ήταν μία ευχάριστη επιλογή για έναν χρόνο. Το ανάποδο, μάλλον δεν ισχύει για τους «πράσινους»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ