Ολυμπιακός: Το «deal» για Κουντέ και η άφιξη στην Αθήνα

Ολυμπιακός: Το «deal» για Κουντέ και η άφιξη στην Αθήνα

Έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Καμερουνέζος μέσος για τον οποίο ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα και μεθοδικά. Άμεσα στη διάθεση του Μαρτίνς

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός είχε δώσει «μάχη» για να κάνει δικό του τον Κουντέ αλλά τότε δεν τα κατάφερε. Ο Καμερουνέζος άσος κατέληξε στη Μάιντζ όπου τα τρία τελευταία χρόνια είχε σπουδαία παρουσία στη Μπουντεσλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι δεν ξέχασαν ποτέ την περίπτωση του και φέτος όπου άνοιξε και πάλι ανάγκη για την απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού χαφ το όνομα του έπεσε άμεσα στο «τραπέζι». Μια υπόθεση που δουλεύτηκε μεθοδικά από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού φτάνοντας στο επίπεδο που ήθελαν έχοντας μεγάλο «σύμμαχο» τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός όπως διαβάσατε από τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του «10», κατάφερε να τα βρει σε όλα με τον Κουντέ που έψαχνε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και να φτάσει και στο τελικό deal με την Μάιντζ με ένα ποσό που πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Με την υπόθεση να έχει ουσιαστικά «κλείσει» και να έχουμε μπει στο τελικό στάδιο της μεταγραφής. Ο Κουντέ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, το πιθανότερο την Τρίτη ώστε να γίνουν οι απαραίτητες τελευταίες ενέργειες, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Κουντέ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να είναι βεβαίως στην αποστολή για την Αυστρία όπου αναχωρεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή.

Με την προσθήκη του Κουντέ ο Ολυμπιακός είναι πανίσχυρος στον άξονα και κυρίως πανέτοιμος για το ενδεχόμενο που πουληθεί ο Καμαρά που ως γνωστόν «πολιορκείται» από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα τα πολλά ανοικτά «μέτωπα» δουλεύονται από τους ερυθρόλευκους με υπομονή και επιμονή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι περιπτώσεις Τικίνιο και Κουντέ δείχνουν ξεκάθαρα πόσο ψηλά έχουν τον πήχη και φέτος οι πρωταθλητές.

Ο Τικίνιο που μάλιστα έχει εντυπωσιάσει στο Ρέντη με την παρουσία του. Όσον αφορά τον τερματοφύλακα είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός στοχεύει στο «πάνω ράφι» με περιπτώσεις εκλεκτές. Μπορεί ο Σα να είναι ακόμη και θέμα ημερών για να κλείσει στην Γουλβς όμως οι ερυθρόλευκοι δεν βιάζονται να κάνουν την τελική επιλογή. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή περίπτωση από μια λίστα πρωτοκλασσάτων παικτών. Έχοντας συνάμα έτοιμους τους Τζολάκη και Κρίστινσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ