«Το σημάδι αποχώρησης του Μανωλά από τη Νάπολι…»

«Το σημάδι αποχώρησης του Μανωλά από τη Νάπολι…»

Ο Κώστας Μανωλάς έλειπε από την παρουσίαση της νέας φανέλας της Νάπολι και οι Ιταλοί γράφουν πως η «ηχηρή του απουσία ίσως είναι ένδειξη ότι λέει αντίο από την ομάδα του ιταλικού Νότου»

Μέρα με την ημέρα, ώρα με την ώρα, ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται πως βρίσκεται όλο και πιο μακριά από τη Νάπολι. Με τις πιθανότητες αποχώρησής του από το «Στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα» να αυξάνονται συνεχώς.

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να γράφουν για αυτό το θέμα και το προχωρούν ένα βήμα παρακάτω. Ο Έλληνας στόπερ έλειπε στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Νάπολι για τη σεζόν 2021-22. Kαι αυτό σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας είναι μία ένδειξη πως ο Μανωλάς θα πει άμεσα «αντίο» από τους «παρτενοπέι». Κάνουν λόγο, μάλιστα, για ηχηρή απουσία και τη συνδέουν με την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ιταλία.

Το «areaNapoli.it» αναφέρει επίσης στο τέλος του ρεπορτάζ του το εξής: «Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό είναι ακόμη ζωντανές, υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ο ελληνικός σύλλογος προσπαθεί να πείσει τη Νάπολι να ρίξει λίγο ακόμα τις απαιτήσεις της. Ο Μανωλάς θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και πιέζει για να πραγματοποιηθεί η πώληση».

Οι «παρτενοπέι», αξίζει να σημειωθεί, πως πλέον αξιώνουν 10 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον Μανωλά, με τον Ολυμπιακό να φέρεται, σύμφωνα με τους Ιταλούς, να προσφέρει 5 με 6 εκατομμύρια για τον έμπειρο στόπερ, ενώ υπάρχει νεότερο δημοσίευμα το οποίο αναφέρει πως ο Ολυμπιακός προσφέρει 10 εκατ. ευρώ και η Νάπολι αξιώνει τα διπλάσια.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες «παίζει» και το σενάριο δανεισμού με οψιόν αγοράς σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, με όλα τα ενδεχόμενα να μοιάζουν να είναι ανοιχτά.

Δείτε και τη σχετική παρουσίαση των εμφανίσεων της Νάπολι που προκάλεσε τον… ντόρο σχετικά με τον Μανωλά:

Η θέση του Ολυμπιακού σε όλα αυτά παραμένει η ίδια και δεν αλλάζει πάντως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ