«Ντροπή σου Μελισσανίδη, είσαι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ» (pics)

«Ντροπή σου Μελισσανίδη, είσαι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ» (pics)

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ξεσπούν κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη βλέποντας πως η κοροϊδία πάει σύννεφο και η ομάδα αντι να βελτιώνεται χειροτερεύει!

Τα ίδια και τα ίδια για τον οργανισμό ΑΕΚ. Τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, καθώς η Ένωση δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά απέναντι στον Αστέρα να παρουσιαστεί καλή, με τους Αρκάδες να φεύγουν από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 1-0 και μάλιστα χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε για ακόμη μία φορά έντονες αντιδράσεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με τους φιλάθλους της ομάδας να αποδοκιμάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τη διοίκηση και τους υπέυθυνους της τραγικής εικόνας που παρουσίασε ξανά το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Και ως συνήθως, στο στόχαστρο των φιλάθλων δεν είναι τόσο οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης που για άλλη μία φορά έχει να διαχειριστεί ένα πολύ βαρύ κλίμα, μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση της ομάδας η οποία θα πρέπει να σώσει τη χρονιά μέσω του πρωταθλήματος, καθώς η Ευρώπη έχει πει… αντίο από τα παιχνίδια με τη Βελέζ…

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, είναι ο άνθρωπος που θέλουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ εκτός ομάδας, δίνοντας του το μεγαλύτερο μερίδιο ευθυνών για την τραγική εικόνα της ομάδας που δείχνει πιο… ανέτοιμη από ποτέ λίγο πριν από το start του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ