Βαλμπουενά – «Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του Σαμπάολι στα επεισόδια με τη Νις»

Βαλμπουενά – «Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του Σαμπάολι στα επεισόδια με τη Νις»

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Γαλλίας για τα επεισόδια στο παιχνίδι της Νις με τη Μαρσέιγ εκφράζοντας τη δυσφορία του για την αντίδραση του Χόρχε Σαμπάολι αλλά και κάποιων παικτών από την πρώην ομάδα του.

Τα επεισόδια στο παιχνίδι της Νις με τη Μαρσέιγ που οδήγησαν και στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης, η τύχη της οποίας θα κριθεί πλέον στη συνεδρίαση της γαλλικής λίγκας, εξακολουθούν να μονοπωλούν την επικαιρότητα στη Γαλλία. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας «RMC» και στην εκπομπή του παλαίμαχου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν, και καταδίκασε όσα συνέβησαν στη Νίκαια.

O άσος του Ολυμπιακού εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά του Χόρχε Σαμπάολι αλλά και κάποιων παικτών της Μαρσέιγ, τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει έτσι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Αργεντινός προπονητής έδωσε το χειρότερο παράδειγμα.

Όσα είπε ο Βαλμπουενά:

«Αυτό που πραγματικά με συγκλόνισε είναι αυτό που συνέβη στον Ντιμίτρι Παγιέτ ο οποίος ήταν το θύμα σε όλο αυτό. Είναι ανθρώπινη αντίδραση (σ.σ. το να εκνευριστεί και να πετάξει το μπουκάλι) αλλά δεν έπρεπε να το κάνει.

Τι πρέπει όμως να περιμένουμε; Ότι ο παίκτης που πηγαίνει να εκτελέσει ένα κόρνερ, θα τρώει ένα μπουκάλι στο κεφάλι; Πρέπει να παρθούν πιο ισχυρές αποφάσεις. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Από την άλλη, εκείνο που δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν η συμπεριφορά του Αλβάρο και του Γκεντουζί που έκαναν χειρότερα τα πράγματα αντί να ηρεμήσουν τον Πάγιετ.

Το ίδιο και για τον Σαμπάολι. Αυτό θα είναι πρόβλημα για τη Μαρσέιγ στη σεζόν. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα μπροστά στους παίκτες σου. Η ομάδα είναι σαν τον προπονητή της. Μπορείς να έχεις τον χαρακτήρα σου, αυτό είναι καλό, πρέπει να έχεις, αλλά δεν μπορείς να τα ανακατεύεις όλα. Το να βλέπω τέτοια συμπεριφορά από τον Σαμπάολι, για μένα, δεν είναι αποδεκτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ