«Πρασινίζει» ο Φεράρι, προς Βόλο ο Χατζηθεοδωρίδης

«Πρασινίζει» ο Φεράρι, προς Βόλο ο Χατζηθεοδωρίδης

Συμφωνία Παναθηναϊκού - Βόλου για τον Φεράρι, που έρχεται για να διεκδικήσει θέση βασικού. Φεύγει ο Χατζηθεοδωρίδης.

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Φράνκο Φεράρι, ενισχύοντας το αριστερό άκρο της άμυνας, είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι κινήθηκαν αστραπιαία με σκοπό να κλείσουν αριστερό μπακ που θα πλαισιώσει τον Χουάνκαρ και παίρνουν έναν από τους παίκτες που είχαν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ήταν από τους καλύτερους του Βόλου, ένα μπακ πολύ επιθετικό, με ταχύτητα και πολλά ανεβάσματα και έρχεται στον Παναθηναϊκό με σκοπό να διεκδικήσει θέση βασικού μαζί με τον Χουάνκαρ και όχι να αποτελέσει μια λύση που θα έρχεται από τον πάγκο.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους. Στις συζητήσεις με τον Βόλο το όνομα του Ελληνα αριστερού μπακ έπεσε στο τραπέζι ως αντάλλαγμα και είναι πολύ πιθανό ο Χατζηθεοδωρίδης να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Είτε ως ελεύθερος, είτε με τη μορφή δανεισμού.

Η μεταγραφή του Φεράρι είναι πιθανό να ολοκληρωθεί ακόμα και αύριο και πλέον οι πράσινοι θα… φουλάρουν για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος που είναι ο μεγάλος τους στόχος για τα εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ