Τι διαρρέει η ΑΕΚ για Τσούμπερ και… Κόστιτς

Τι διαρρέει η ΑΕΚ για Τσούμπερ και… Κόστιτς

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκονται στην Φρανκφούρτη και προσπαθούν να κλείσουν την μεταγραφή του Τσούμπερ, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της ΑΕΚ...

Το… μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τον Φίλιπ Κόστιτς και την ανταρσία του καλύτερου παίκτη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έβαλε για λίγο στον «πάγο» τις διαπραγματεύσεις της γερμανικής ομάδας με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Στίβεν Τσούμπερ.

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου όταν έμαθαν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Κόστιτς, ταξίδεψαν αμέσως στη Γερμανία, προκειμένου να συζητήσουν με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας τι μέλλει γενέσθαι με τον Στίβεν Τσούμπερ και το κατά πόσο η υπόθεση του συνδέεται με την επιθυμία του Κόστιτς να αποχωρήσει.

Παρά το αρχικό «πάγωμα», που όπως ήταν φυσικό έφερε προβληματισμό στο στρατόπεδο της Ενωσης, τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν, αφού όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, στις συζητήσεις που είχαν με τους παράγοντες του γερμανικού συλλόγου, ξεκαθαρίστηκε ότι Στίβεν ο Τσούμπερ θα αντιμετωπιστεί ανεξάρτητα από τον Κόστιτς.

Ο Τσούμπερ, ακόμα και εάν αποχωρήσει τελικά ο Κόστιτς, δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Σέρβου εξτρέμ, αφού είναι ειλημμένη η απόφαση να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Οι Κονέ και Παπαδημητρίου βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της Άιντραχτ, για να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της Ενωσης.

Οι παράγοντες της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή, αφού δεν θέλουν να μπει κάποια άλλη ομάδα στο κόλπο της απόκτησης του Τσούμπερ, γεγονός που θα δυσκολέψει πολύ την υπόθεση του Ελβετού μεσοεπιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ