Μπάσιμο άλλης ομάδας για Τσούμπερ – Αισιοδοξία στην ΑΕΚ ότι θα τελειώσει θετικά

Μπάσιμο άλλης ομάδας για Τσούμπερ – Αισιοδοξία στην ΑΕΚ ότι θα τελειώσει θετικά

Συνεχείς ανατροπές στην υπόθεση του Στίβεν Τσούμπερ αφού μετά το μπέρδεμα με τον Κόστιτς προέκυψε και ενδιαφέρον άλλης ομάδας από κορυφαίο πρωτάθλημα. Μαραθώνιες συζητήσεις και πίστη για θετική έκβαση στην ΑΕΚ.

Την Παρασκευή αναμενόταν να τελειώσει η μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ αφού η Ένωση είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ελβετό διεθνή και περίμενε απλά να σταλούν τα συμβόλαια υπογεγραμμένα. Κάτι που δεν συνέβη και είχε ως αποτέλεσμα το ταξίδι των Κονέ και Παπαδημητρίου στη Φρανκφούρτη ώστε να μιλήσουν από κοντά με τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Αρχικά υπήρξε «παγωμάρα» στους Γερμανούς λόγω της υπόθεσης Κόστιτς που θέλει να πάρει μεταγραφή στη Λάτσιο, και κάπου εκεί η διαδικασία σταμάτησε. Αφού τελικά (φαίνεται πως) αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε καθώς το θέμα Κόστιτς δεν θα επηρεάσει την περίπτωση του Ζούμπερ όπως ξεκαθαρίστηκε από τους Γερμανούς, προέκυψε ένα άλλο εμπόδιο.

Ομάδα από κορυφαίο πρωτάθλημα κατέθεσε πρόταση στον παίκτη και τον έβαλε σε σκέψεις για το επόμενο βήμα της καριέρας του κι ενώ με την ΑΕΚ είχε συμφωνήσει ακόμη και για το συμβόλαιο που θα υπέγραφε το επόμενο καλοκαίρι, μετά την καταβολή της ρήτρας. Εκεί ανέλαβαν δράση οι Κονέ και Παπαδημητρίου που είχαν τετ α τετ με τον Τσούμπερ. Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις και… συνδρομή και από την Αθήνα, φαίνεται πως τα πράγματα μπήκαν και πάλι στον δρόμο τους, με τους ανθρώπους της Ένωσης να εκφράζουν αισιοδοξία για θετική έκβαση.

Όλα πάντως αναμένεται να κριθούν οριστικά μέσα στη μέρα και συγκεκριμένα μέχρι το μεσημέρι. Το πρωί θα υπάρξει συνάντηση με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του και εφόσον όλα πάνε καλά, θα μεταφερθούν όλοι στα γραφεία της Άιντραχτ για τις υπογραφές και από εκεί θα «πετάξουν» για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ