Άρης – Ψάχνει νίκη ουσίας και ψυχολογίας στη Νίκαια

Άρης – Ψάχνει νίκη ουσίας και ψυχολογίας στη Νίκαια

Οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν το τρίποντο στην εκτός έδρας αναμέτρηση (19.00) με τον Ιωνικό, προκειμένου να ρεφάρουν την ισοπαλία με τον ΟΦΗ και να πάνε με άλλο «αέρα» στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στο σημερινό (19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Μετά την «γκέλα» της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ, ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θέλουν τη νίκη, που θα τους δώσει και ψυχολογία, καθώς την Τετάρτη ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μοχανάντ Αλί είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη. Ο Ιρακινός επιθετικός δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αναμένεται, όμως, να κάνει το ντεμπούτο του και να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Γκαρσία και Λουμόρ, ενώ τη θέση του τελευταία στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα πάρει ο Σάκιτς.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει τη ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Ντένις. Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Σάκιτς το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ντιαγέ θα αγωνιστούν στα χαφ, ένας εκ των Μανσίνι ή Ιτούρμπε στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Γκάμα στην αριστερή και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ