Άρης – Η απάντηση του Τζέγκο για την ανανέωση του συμβολαίου του

Άρης – Η απάντηση του Τζέγκο για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Αυστραλός μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει τη καριέρα του στον Άρη.

Ο Τζέιμς Τζέγκο απουσιάζει από τις προπονήσεις του Άρη, καθώς έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας. Το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με τους κιτρινόμαυρους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και ο ίδιος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «Ftbl.com.au», εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Η Θεσσαλονίκη είναι ένας μέρος το οποίο η οικογένεια μου λατρεύει. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνω στον Άρη. Το έχω απολαύσει και έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής.Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπαίνουν στο τραπέζι, για να πάρουμε μια απόφαση. Είναι ακόμα νωρίς και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επικεντρωθώ στην εθνική ομάδα, στο υπόλοιπο της σεζόν και να τα πάω καλά και με τον σύλλογό μου».

Για τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Άρη: «Έγιναν επαφές με τον Άρη στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αλλά έσπασα το πόδι μου και συμφωνήσαμε να περιμένουμε λίγο. Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ξανά σύντομα για να δούμε πού θα μας οδηγήσει. Μου αρέσει πολύ στην Ελλάδα. Για κάθε παίκτη είναι πρόκληση να παίζει στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο και νομίζω οτι εκεί είναι το κατάλληλο μέρος για να το πετύχω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ