Άρης – Σ’ αυτές τις θέσεις θα ενισχυθεί

Άρης – Σ’ αυτές τις θέσεις θα ενισχυθεί

Οι κιτρίνομαυροι σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού, ενος κεντρικού αμυντικού και ενός επιτελικού μέσου, όμως, παράλληλα αναμένουν και την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Έχουν κάνει προεργασία και όπως φαίνεται τρεις είναι οι θέσεις στις οποίες αποφάσισαν οτι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα τους.

Συγκεκριμένα στις προθέσεις τους είναι να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός επιτελικού μέσου και ενός κεντρικού αμυντικού. Χωρίς, όμως, να έχουν προχωρήσει σε επαφές με συγκεκριμένους παίκτες.

Οι κιτρίνομαυροι πρέπει να περιμένουν την απόφαση του CAS, για την υπόθεση Ντουρμισάι και το μεταγραφικό BAN. Tο πιθανότερο, βέβαια, με βάση την ενημέρωση που έχουν είναι οτι οτι θα πάρει νέα παράταση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, όμως, μέχρι αυτό να γίνει επίσημο, δεν μπορούν να κινηθούν στη μεταγραφική αγορά.

Υπάρχουν, φυσικά και οι περιπτώσεις των ανανεώσεων της συνεργασίας με παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο, όπως οι Τζέγκο και Σούντγκρεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ