«Βράζει» ο κόσμος της ΑΕΚ – «Σανό και παραμύθα για πρωτάθλημα, κρυμμένος ο Μελισσανίδης»

«Βράζει» ο κόσμος της ΑΕΚ – «Σανό και παραμύθα για πρωτάθλημα, κρυμμένος ο Μελισσανίδης»

Χαμός στα social media της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μετά την γκέλα και την κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη. Ξεχειλίζει η οργή των οπαδών της Ένωσης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Η ΑΕΚ γκέλαρε στην Τρίπολη, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να μένει στο… μηδέν κόντρα στον Αστέρα. Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται… κιάλια για να δουν τον Ολυμπιακό, καθώς αν οι «ερυθρόλευκοι» επικρατήσουν του Άρη, τότε θα ξεφύγουν στο +8.

Το στραβοπάτημα της Ένωσης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν… έκατσε καλά στους οπαδούς της ΑΕΚ. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη και στα social media της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ επικρατεί πανικός.

Οι οπαδοί της Ένωσης εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη νέα, κακή εικόνα της ομάδας, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» βράζουν με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, ο οποίος είναι «κρυμμένος», όπως σημειώνουν κάτω από τα social media της ΠΑΕ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, στον οποίο ο κόσμος ρίχνει την ευθύνη για το γεγονός πως ούτε φέτος και παρά τις 14 μεταγραφές το καλοκαίρι, κατάφερε να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα. Και όλα αυτά βέβαια, λίγους μήνες πριν η ΑΕΚ μπει στο νέο της γήπεδο.

Παράλληλα, οι οπαδοί της ομάδας κάνουν λόγο για «σανό και παραμύθα» τα περί πρωταθλήματος, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ο προπονητής της Ένωσης, Αργύρης Γιαννίκης.

Δείτε τον χαμό που επικρατεί στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τους οπαδούς να εκφράζουν την οργή τους για την εικόνα του Δικεφάλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ