Ο κύβος ερρίφθη – Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Ο κύβος ερρίφθη – Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν πως θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός κεντρικού χαφ ο οποίος θα έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες.

Σε πρώτο πλάνο μπαίνει στην ΑΕΚ η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, μετά την ενεργοποίηση της οψιόν του Αργύρη Γιαννίκη ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της Ένωσης μέχρι και το 2024.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» είχε σειρά συναντήσεων με τους Κονέ, Παπαδημητρίου όπου και αποφασίστηκε η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ ο οποίος θα έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Ικανός με την μπάλα στα πόδια ώστε να βοηθάει στη δημιουργία, γρήγορος, με ένταση στο παιχνίδι του και σε επαφή με το γκολ, στοιχεία που λείπουν πάρα πολύ από την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης αναζητούν ένα 6αρο8άρι επί της ουσίας και είναι μάλιστα διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και ένα εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Σκανδιναβία και Λατινική Αμερική είναι οι δύο αγορές από τις οποίες είναι πιο πιθανό να προέρχεται ο παίκτης, τον οποίο θα ήθελαν να έχουν στην ΑΕΚ ακόμη και στο πρώτο δεκαήμερο του νέου χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ