Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο παίκτης – φάντασμα!

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο παίκτης – φάντασμα!

Ένας χρόνος στη Θεσσαλονίκη, μηδέν συμμετοχές και έτοιμος για το «αντίο». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βοσνία, η Μπόρατς Μπάνια Λούκα έχει ψηλά στη λίστα της, τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Βλαντιμίρ Μπράντονιτς.

Ήρθε σαν ένα μεγάλο… ταλέντο που ήταν έτοιμος να μπει στη μάχη με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Περίπου τέτοιες ημέρες πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ο Δικέφαλος του Βορρά προχωρούσε στην απόκτηση του αριστερού εξτρέμ, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς.

Από τότε; Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής απλώς δεν… υπάρχει. Σε έναν χρόνο παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, ο 22χρονος δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία συμμετοχή με τους «ασπρόμαυρους». Και σαν να μην έφτανε αυτό, φαίνεται πως ετοιμάζεται να πει και το «αντίο» στον ΠΑΟΚ.

Διότι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του, ο Μπράντονιτς βρίσκεται στα «ραντάρ» της Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «atvbl.com», ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της ομάδας από τη Βοσνία και αναμένεται να γίνει σύντομα η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ ο οποίος θα αποφασίσει τι θα κάνει με τον… παίκτη – φάντασμα.

Πριν από τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός παίκτης αγωνιζόταν στην Ράντνικ Μπιέλινα, με την οποία είχε 16 γκολ σε 72 αγώνες μέχρι και τον Γενάρη του 2021.

O Μπράντονιτς γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1999 στο Πριμπόι της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ράντνικ κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ο Μπράντονιτς έπαιξε σε 72 αγώνες, πέτυχε 16 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον απέκτησε και συμφώνησε μαζί του για τετραετές συμβόλαιο, το οποίο «τρέχει» μέχρι και σήμερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ