ΠΑΟΚ – Έμφαση σε τακτική και επίθεση στην σημερινή προπόνηση

ΠΑΟΚ – Έμφαση σε τακτική και επίθεση στην σημερινή προπόνηση

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (5/1) κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στην τακτική και στα τελειώματα των παικτών του.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (5/1, 19:30) για την 16η αγωνιστική της Superleague.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Ραζβάν Λουτσέσκου στην σημερινή προπόνηση (3/1) έδωσε έμφαση στην τακτική, δουλεύοντας πάνω στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Όσον αφορά τους απόντες, οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα και Λούκας Τέιλορ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι μέρες περνούν, η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει για να είναι όλα έτοιμα για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών είναι αφιερωμένες στο τακτικό κομμάτι. Τη Δευτέρα (03.01) έμφαση δόθηκε κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και το rondo δούλεψαν στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στο φινάλε.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Λούκας Τέιλορ και Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν με θεραπείες και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τρίτη (04.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ