«Ο Στίβεν Τζέραρντ έβαλε στο μάτι τον Ρεάμπτσιουκ»

«Ο Στίβεν Τζέραρντ έβαλε στο μάτι τον Ρεάμπτσιουκ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Μεγάλη Βρετανία, η Αστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ καλοβλέπει την περίπτωση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τα ρεπορτάζ στη Μεγάλη Βρετανία να μπλέκουν τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Αστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο Νησί τις τελευταίες ώρες, οι Χωριάτες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μολδαβού μπακ του Ολυμπιακού, με τα ρεπορτάζ να κάνουν ειδική αναφορά στην ταχύτατα και τη δύναμη του 23χρονου αμυντικού των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι άνθρωποι της Αστον Βίλα παρουσιάζονται από τον αγγλικό Τύπο εντυπωσιασμένοι από τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, με το όνομα του Μολδαβού μπακ να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ, σύμφωνα με τους Βρετανούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα στο εξωτερικό που ήθελαν την Άιντραχτ Φρανφκούρτης να ενδιαφέρεται επίσης για τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού, με τους Γερμανούς να έχουν «τσεκάρει» από κοντά τον Ρέαμπτσιουκ, στα δύο ματς με τους Πειραιώτες.

Ο Μολδαβός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μέχρι το καλοκαίρι του 2025, φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα και έχει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2.423 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ