Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει «δεκάρι» από την Εστορίλ που κάνει θραύση στην Πορτογαλία (Vids)

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει «δεκάρι» από την Εστορίλ που κάνει θραύση στην Πορτογαλία (Vids)

Ο 23χρονος Αντρέ Φράνκο πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ και του Ζοσέ Μπότο για τη θέση «10». Πρωταγωνιστής φέτος στην Πορτογαλία.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει σηκώσει μανίκια και αναζητά παίκτες με σκοπό να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα μέχρι τις αρχές Μαρτίου και η στελέχωση του ρόστερ με επιπλέον παίκτες είναι επιβεβλημένη.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, φαίνεται να έχει προτείνει για τη θέση του «δεκαριού» έναν παίκτη από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από την Εστορίλ.

Ο λόγος για τον Αντρέ Φράνκο, ο οποίος αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κάποια κρούση για την απόκτησή του.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Πορτογάλο, ύψους 1,77μ, που αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις και στα άκρα όταν του ζητηθεί κάτι τέτοιο.

Ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα της Εστορίλ τη σεζόν 2019-20, ενώ φέτος έχει προλάβει να παίξει 22 αναμετρήσεις, έχοντας σκοράρει 7 τέρματα και μοιράζοντας 4 ασίστ σε περίπου 1.600 αγωνιστικά λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ