Άρης – Η κίνηση-έκπληξη στο μεταγραφικό «παζάρι»

Άρης – Η κίνηση-έκπληξη στο μεταγραφικό «παζάρι»

Οι κιτρίνομαυροι εκτός από την ενίσχυση στις τέσσερις γνωστές θέσεις (κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ, επιτελικός μέσος, φορ) φαίνεται πώς θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ.

Τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν σε ότι αφορά την υλοποίηση του σχεδιασμού του Άρη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η για την ακρίβεια, στις τέσσερις «γνωστές» μέχρι τώρα κινήσεις, φαίνεται οτι θα προστεθεί ακόμα μία, αυτή του κεντρικού χαφ.

Οι κιτρινόμαυροι, άλλωστε, μπορεί να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι σε ότι αφορά την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι και το BAN, δεν μπορούν, όμως να είναι απόλυτα σίγουροι οτι θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές το καλοκαίρι.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι λήγουν τα συμβόλαια των Ματίγια και Τζέγκο (γίνονται επαφές για την ανανέωση του), οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας τους με ακόμα έναν μέσο.

Κινούνται, φυσικά και για τις υπόλοιπες θέσεις για τις οποίες είχαν αρχικά αποφασίσει, αυτές, δηλαδή, του κεντρικού αμυντικού του δεξιού μπακ του επιτελικού χαφ και του επιθετικού κορυφής. Σε ότι αφορά τον τελευταίο, μάλιστα, φαίνεται ότι έχει βρεθεί μια περίπτωση, που είναι κοντά στα «θέλω» των κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ