«Σκληρές διαπραγματεύσεις για Σεμέδο – Ποια ειναι η διαφορά ανάμεσα σε Πόρτο και Ολυμπιακό»

«Σκληρές διαπραγματεύσεις για Σεμέδο – Ποια ειναι η διαφορά ανάμεσα σε Πόρτο και Ολυμπιακό»

Νέες επαφές ανάμεσα σε Πόρτο και Ολυμπιακό για Σεμέδο λένε οι Πορτογάλοι. Διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη ρήτρα πώλησης του κεντρικού αμυντικού.

Ακόμα ένα δημοσίευμα από την Πορτογαλία που έχει να κάνει με το έντονο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Οι «δράκοι» θέλουν τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και το δείχνουν με κάθε τρόπο, καθώς ο Πορτογάλος είναι ο μεγάλος «πόθος» του Σέρζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον έχει στη λίστα του ψηλότερα από κάθε άλλον.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της A Bola, ο Ολυμπιακός και η Πόρτο έχουν μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων και συζητάνε όλους τους όρους για την υπόθεση της μεταγραφής του Σεμέδο στην πατρίδα του. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο Μέσο που μιλάει για την υπόθεση, καθώς όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως οι «δράκοι» προσπαθούν να φτάσουν στο μεγάλο deal με τους ερυθρόλευκους.

Και η O Jogo αναφέρεται στο θέμα, αναφέροντας πως παρά τα μεγάλα «εμπόδια» που έχει παρουσιάσει η… ιστορία, στο στρατόπεδο της Πόρτο είναι σίγουροι πως στο τέλος θα καταφέρουν να κλείσουν τη μεταγραφή και θα επαναφέρουν στην πατρίδα του τον Σεμέδο.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για την οικονομική διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι «δράκοι» θέλουν να τοποθετήσουν μία ρήτρα αγοράς 5.5 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που οι Πειραιώτες φέρεται να επιθυμούν δύο εκατομμύρια περισσότερα από αυτά που είναι πρόθυμοι να δώσουν οι Πορτογάλοι τη δεδομένη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ