Τσούμπερ: «Είμαστε σε καλό δρόμο, μόνο νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Τσούμπερ: «Είμαστε σε καλό δρόμο, μόνο νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος με τη νίκη της ΑΕΚ στο Περιστέρι ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ, που έδωσε και το... σύνθημα εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως είπε ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός που επέστρεψε στα γκολ, ανέφερε πως η νίκη με τον Ατρόμητο φέρνει και πάλι σε ένα… σωστό μονομάτι τους «κιτρινόμαυρους», ενώ έδωσε και το… σύνθημα πρόκρισης απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη στο Περιστέρι;

«Ηταν μία σημαντική νίκη, γιατί προερχόμασταν από δυο αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας. Με αυτή τη νίκη πιστεύω είμαστε στο σωστό δρόμο».

Αν υπήρξε πίεση μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό;

«Η πίεση υπάρχει πάντα. Είναι μόνιμη, πόσο μάλλον δεν κάναμε καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια. Λογικό ο κόσμος να είναι θυμωμένος. Και εμείς είμαστε. Μία πρώτη αντίδραση την δείξαμε με τον ΠΑΟΚ, σήμερα πήραμε τη νίκη. Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τη μέχρι τώρα εικόνα που έχει από τον Αργύρη Γιαννίκη και τη φιλοσοφία του;

«Η φιλοσοφία του προπονητή μπορεί να την καταλάβει κάποιος όταν βλέπει την ομάδα να παίζει. Θέλει αγωνιστική πειθαρχία στις γραμμές. Δουλεύουμε κινήσεις που βγαίνουν νομίζω στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να ξεχάσουμε τα δυο αρνητικά αποτελέσματα, να τα πάμε καλά και γιατί όχι ακόμα καλύτερα».

Για την επιστροφή του στα γκολ;

«Υπήρξαν δυο εβδομάδες που είχα τραυματισμό. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα αυτό το διάστημα. Είναι λογικό όταν δεν σκοράρεις να μην είσαι στα καλά σου. Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ο Τσούμπερ. Η ΑΕΚ είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μπορεί και σκοράρει κι ας μην βοηθούσα τόσο εγώ σε αυτό το κομμάτι».

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μου, εκτός από τη νίκη. Είναι σίγουρο ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ