Χριστόπουλος- Ατζουλάς: Δύο παίκτες- φοιτητές διαμάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Χριστόπουλος- Ατζουλάς: Δύο παίκτες- φοιτητές διαμάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Οι Γιώργος Ατζουλάς και Γιάννης Χριστόπουλος φιλοξενήθηκαν στο τρίτο επεισόδιο του podcast των Αρκάδων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης.

Οι Γιώργος Ατζουλάς και Γιάννης Χριστόπουλος έστειλαν το μήνυμα σε όλα τα νεαρά παιδιά πως μπορούν να συνδυάσουν σπουδές και ποδόσφαιρο. Οι δύο νεαροί παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, αποτελούν δύο πρόσωπα στα οποία οι άνθρωποι τον Αρκάδων, στηρίζουν πολλά όσο αφορά το αύριο του συλλόγου.

Φυσικά πρόκειται για δύο μεγάλα ταλέντα όχι μόνο της ομάδας του Αστέρα, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Γιώργο Ατζουλά μάλιστα να έχει σηκώσει ψηλά την σημαία της χώρας μας, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην ομάδα της Φιορεντίνα.

Ωστόσο σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους τους, Ατζουλάς και Χριστόπολος διαπρέπουν και στα θρανία. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Χριστόπουλος αφήνει τη μπάλα για λίγο κι ως φοιτητής στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Τρίπολης στέλνει το δικό του μήνυμα για το πώς μπορεί κάποιος να κάνει πρωταθλητισμό τόσο στα γήπεδα όσο και στα θρανία.

Με την σειρά του και ο Γιώργος Ατζουλάς  ως φοιτητής στο οικονομικό πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων μιλά για το πώς  έχει καταφέρει να χωρέσει και τα δύο στη ζωή του παίρνοντας… άριστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ