ΠΑΟΚ: Η «Ελπίδα» βάζει… φρένο στην άφιξη Σοάρες

ΠΑΟΚ: Η «Ελπίδα» βάζει… φρένο στην άφιξη Σοάρες

Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την χώρας μας, είχε ως αποτέλεσμα η πτήση του Σοάρες από την Πορτογαλία με στάση την Αθήνα να ακυρωθεί.

Η «Ελπίδα» πλήττει τις τελευταίες ώρες την χώρας μας, με το μεγαλύτερο μέρος της να έχει «ντυθεί» στα λευκά. Μπορεί αυτό το σκηνικό να δημιουργεί ένα ωραίο τοπίο… ωστόσο τα προβλήματα στους δρόμους και αλλά και στις πτήσεις προς την χώρας μας είναι αρκετά.

Από την κακοκαιρία δεν γλίτωσε ούτε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Φιλίπε Σοάρες. O Πορτογάλος μπήκε στο αεροπλάνο  σήμερα (24/1) και συγκεκριμένα επρόκειτο να αναχωρήσει από την Λισαβόνα με προορισμό την Αθήνα και κατόπιν τη Θεσσαλονίκη…

Δεδομένης της κατάστασης στην Αττική και της σφοδρής κακοκαιρίας, δεν είναι εφικτό να προσγειωθεί στο «Ελ.Βενιζέλος» και ως εκ τούτου εξετάζεται η εναλλακτική η εν λόγω πτήση να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν έχουν ουδεμία σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα…

Το μόνο σίγουρο είναι πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν θα αποφύγει την ταλαιπωρία που δημιουργεί η κακοκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ