ΠΑΟΚ: Αφίχθη και παραμένει Αθήνα ο Σοάρες

ΠΑΟΚ: Αφίχθη και παραμένει Αθήνα ο Σοάρες

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Φιλίπε Σοάρες έφτασε στην χώρας μας, ωστόσο το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη δεν ολοκληρώθηκε, καθώς προσγειώθηκε στην Αθήνα εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι αύριο(25/01).

Η «Ελπίδα» πλήττει τις τελευταίες ώρες την χώρας μας, με το μεγαλύτερο μέρος της να έχει «ντυθεί» στα λευκά. Μπορεί αυτό το σκηνικό να δημιουργεί ένα ωραίο τοπίο… ωστόσο τα προβλήματα στους δρόμους και αλλά και στις πτήσεις προς την χώρας μας είναι αρκετά.

Από την κακοκαιρία δεν γλίτωσε ούτε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Φιλίπε Σοάρες. O Πορτογάλος μπήκε στο αεροπλάνο  σήμερα (24/1) και συγκεκριμένα επρόκειτο να αναχωρήση από την Λισαβόνα με προορισμό την Αθήνα και κατόπιν τη Θεσσαλονίκη…

Ωστόσο μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν εξαιρετικά αμφίβολη η προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Εν τέλει το αεροπλάνο πήρε άδεια προσγείωσης, ωστόσο, είναι αδύνατο να συνεχίσει για τη Θεσσαλονίκη και να πετάξει από τον αερολιμένα και ως εκ τούτου νεότερα από αύριο (25/1).

Ο Σοάρες βρίσκεται παρέα με τον εκπρόσωπο του, και αναμένεται απόψε να παραμείνει στην Αθήνα, αναμένοτας στα επόμενα 24ωρα να πετάξει για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ