Η Νέφτσι ευχαρίστησε τον Κανέ και του ευχήθηκε να πετύχει στον Ολυμπιακό

Η Νέφτσι ευχαρίστησε τον Κανέ και του ευχήθηκε να πετύχει στον Ολυμπιακό

Ο Μαμαντού Κανέ θα συνεχίσει το δεύτερο μισό της σεζόν στον Ολυμπιακό και η Νέφτσι Μπακού του ευχήθηκε να πετύχει στο λιμάνι

Ο Μαμαντού Κανέ μετά την εξαιρετική παρουσία του στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Γουινέας δεν επιστρέφει στη Νέφτσι, αλλά στον Ολυμπιακό, ο οποίος αποφάσισε να προσθέσει στο ρόστερ του τον Αφρικανό μέσο.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει στον Ρέντη και οι ερυθρόλευκοι μετά από επαφές με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν φέρνουν στην Ελλάδα νωρίτερα τον Κανέ για να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας. Η Νέφτσι μάλιστα μετά την αποχώρηση του Κανέ από την ομάδα ευχαρίστησε τον παίκτη με ένα πολύ όμορφο μήνυμα και του ευχήθηκε να πετύχει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Νέφτσι για την αποχώρηση του Κανέ:

Η Νέφτσι Μπακού αποχαιρετά τον Μαμαντού Κανέ, ο οποίος έπαιξε ως δανεικός για την ομάδας μας. Ο Κανέ που ήρθε στη Νέφτσι από τη Γουινέα το 2018 σε ηλικία 21 ετών αναπτύχθηκε εδώ και πωλήθηκε στον Ολυμπιακό το Σεπτέμβριο του 2021. Αργότερα ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που συνέχισε ως δανεικός στη Νέφτσι, θα πάει στη νέα του ομάδα.

Ευχαριστούμε τον μέσο από τη Γουινέα για την προσφορά του στην ομάδα όσο αγωνίστηκε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον του. Μακάρι ο δρόμος να είναι ανοιχτός Κανέ! Να σημειωθεί πως ο Κανέ φόρεσε τα ασπρόμαυρα σε 80 παιχνίδια (1 γκολ), συμπεριλαμβανομένων 61 για το πρωτάθλημα, 4 για το Κύπελλο και 15 ευρωπαϊκές συμμετοχές και αναδείχτηκε πρωταθλητής του Αζερμπαϊτζάν τη σεζόν 2020-21. Ακόμα, ο Κανέ έχει παίξει 13 ματς με τη Γουινέα και έχει σκοράρει 1 γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ