Σβαμπ: «Παιχνίδι όλα η τίποτα με τον Ολυμπιακό»

Σβαμπ: «Παιχνίδι όλα η τίποτα με τον Ολυμπιακό»

Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τους ερυθρόλευκους, και να αναπτερώσει τις ελπίδες του «Δικέφαλου του Βορρά» για τον τίτλο.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα, στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Superleague. Άπαντες στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης απέναντι στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, θα μειώσουν την διαφορά στους έξι βαθμούς και θα βάλουν… φωτιά στο πρωτάθλημα εν όψει της συνέχειας.

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στα κανάλια των Novasports για το απόψινο ντέρμπι:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν έχουμε τελειώσει από την υπόθεση πρωταθλήματος, να τα δώσουμε όλα, να κερδίσουμε και να μειώσουμε τη διαφορά, οπότε για μας είναι ένα παιχνίδι όλα ή τίποτα».

Για το πόσο κομβικό είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος:

«Ξέρουμε την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, κάναμε τα πάντα, όλα αυτό το διάστημα για να αντιστρέψουμε την κατάσταση και  να πλησιάσουμε όσο πιο κοντά μπορούμε, έχουμε ακόμη μία ευκαιρία στην Τούμπα, να μπούμε δυνατά στη μάχη για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το κάνουμε τόσο για μας, όσο και για τους ανθρώπους που μας στηρίζουν. Δουλέψαμε πολύ τις προηγούμενες μέρες και θέλουμε όλος αυτός ο κόπος να αποδώσει καρπούς. Να ασκήσουμε πίεση και να φτάσουμε όσο πιο κοντά μπορούμε. Είναι κρίσιμο παιχνίδι, αλλά δεν τελειώνει την υπόθεση τίτλου, γιατί ακολουθούν και τα πλέι οφ».

Για τα σενάρια που αφορούσαν τον ίδιο και το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ:

«Νιώθω άνετα εδώ και πιστεύω ότι δεν έχω τελειώσει ακόμη, δεν έχει φτάσει ο χρόνος μου για να φύγω. Έχω ακόμη να δώσω στην ομάδα και να πάρω. Υπήρχαν όντως κάποιες συζητήσεις αλλά δεν θεωρώ ότι έχω τελειώσει με τον ΠΑΟΚ, είχα έναν τραυματισμό τον Δεκέμβριο και αυτό με κράτησε πίσω και ήταν λίγο δύσκολο, αλλά θέλω να δουλέψω, να βοηθήσω και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα. Έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε τίτλους μέσα στη σεζόν, οπότε θέλω να είμαι μέρος όλης αυτής της κατάστασης, να πανηγυρίσουμε μαζί και μετά θα δούμε για το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ