Δεν πρόλαβε για άλλη μεταγραφή η ΑΕΚ – Τι ισχύει με τους ελεύθερους

Δεν πρόλαβε για άλλη μεταγραφή η ΑΕΚ – Τι ισχύει με τους ελεύθερους

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει ακόμη έναν χαφ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον στρέφει το βλέμμα της στην αγορά των ελεύθερων.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αποκτήσει το αμυντικό χαφ που αναζητούσε τις τελευταίες ώρες. Η Ένωση είχε ξεκαθαρίσει την Κυριακή (30/1) πως δεν θα πραγματοποιήσει κάποια προσθήκη αφού οι δύο βασικοί της στόχοι δεν προχώρησαν, όμως τη Δευτέρα έκανε κίνηση με τον Αλεξάντερ Φράνσον ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει.

Πλην του Σουηδού μέσου ο οποίος είναι κατά βάση 8άρι, η ΑΕΚ κινήθηκε δυναμικά μέχρι και την τελευταία στιγμή για να αποκτήσει και ένα 6άρι, με τον Νιγηριανό μέσο της Γκεζτεπέ, Ομπινά Νοουμπόντο, να είναι στο επίκεντρο. Οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν δύο προτάσεις στους Τούρκους για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας ήταν αρνητικός αφού δεν θα είχε χρόνο για να τον αντικαταστήσει.

Έτσι η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει και έναν αμυντικό μέσο και πλέον η μόνη της διέξοδος είναι μέσω της αγοράς των ελεύθερων όπου η προθεσμία λήγει στις 15 του μηνός. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν κάποιες προτάσεις στα χέρια τους, θα τις εξετάσουν και αν υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για μία θέση που είναι εμφανές πως πονάει πάρα πολύ η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ