Μεταξάς: «Έχουμε όλοι ευθύνη για τον Άλκη, γιατί ανεχόμαστε συμπεριφορές ενώ είμαστε περισσότεροι»

Μεταξάς: «Έχουμε όλοι ευθύνη για τον Άλκη, γιατί ανεχόμαστε συμπεριφορές ενώ είμαστε περισσότεροι»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στις ευθύνες που έχουν όλοι οι υγίεις σκεπτόμενοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου για τον χαμό του 19χρονου οπαδού του Άρη.

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επικρατήσει με το καθαρό 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη για την 21η αγωνιστική της Superleague, με τους Αρκάδες να εδραιώνονται πλέον στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες των γηπεδούχων για την νίκη τους, ενώ τόνισε και τις ευθύνες όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου για το περιστατικό της δολοφονίας οπαδού στην Θεσσαλονίκη.

Αρχικά ο κ.Μεταξάς δήλωσε:

«Στα πρώτα λεπτά κάναμε το ακριβώς το αντίθετο απ’ ότι σχεδιάσαμε, αλλά για να μείνουμε στα θετικά δείξαμε πάθος στο δεύτερο μέρος και είχαμε μια καλή ευκαιρία μόλις έγινε η αλλαγή του Παντελάκη. Αν είχαμε σκοράρει εκεί ίσως είχαμε μια ελπίδα παραπάνω για το ματς, αλλά θέλω να συγχαρώ και την ομάδα του Αστέρα. Δεν είναι τυχαίο να πετυχαίνεις την πέμπτη σερί σου νίκη με ένα πλάνο που όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλουν να κάνουν αλλά κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει! Ήθελα πολύ να είμαι εγώ αυτός που θα σπάσει το πλάνο του Αστέρα σήμερα, όμως δεν τα κατάφερα».

Για το θλιβερό περιστατικό της Θεσσαλονίκης τόνισε:

«Δεν υπάρχουν λόγια όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι κάτι όντως απίστευτο. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να πούμε κάτι, πρώτα απ’ όλα τα συλληπητήριά μας, αλλά όχι μόνο αυτό. Σε Σε κάθε γήπεδο υπάρχουν κάποιοι λίγοι που χαλάνε την εικόνα, φταίμε όμως και εμείς που ενώ είμαστε περισσότεροι δεν μιλάμε. Τους ακούμε, τους αφήνουμε, τους το επιτρέπουμε. Όταν εγώ πριν δύο εβδομάδες προσπάθησα να αντιδράσω, σταμάτησαν τη δική μου αντίδραση! Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να μην επαναληφθεί ούτε κατά διάνοια κάτι τέτοιο, γιατί όπως άκουσα και σήμερα είμαστε μία ποδοσφαιρική οικογένεια, είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά αλλά πριν και μετά από αυτό αγαπάμε το ίδιο άθλημα, μεγαλώσαμε μέσα στο ίδιο άθλημα και είναι ακατανόητο αυτό που συνέβη, έχουμε και εμείς παιδιά και είναι απίστευτο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ