Φέστα: «Να πάνε στη φυλακή, μιλάμε για έγκλημα»

Φέστα: «Να πάνε στη φυλακή, μιλάμε για έγκλημα»

Θέση για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη πήρε ο Τζιανλούκα Φέστα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως οι εγκληματίες πρέπει να βρεθούν άμεσα στη φυλακή.

Τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο Τζιανλούκα Φέστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ριζούπολης με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε στους εγκληματίες για τους οποίους ανέφερε πως η θέση τους είναι στη φυλακή, ενώ δήλωσε πως η ομάδα του ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα για να το αφιερώσει στον 22χρονο ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλέξανδρο Λάμπι, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την Ελαφρά Ταξιαρχία την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Θέλαμε να πάρουμε κάτι από αυτόν τον αγώνα για να το αφιερώσουμε στον Αλέξανδρο Λάμπη που χάθηκε. Ξεκίνησε από εδώ, τον είχαμε δώσει δανεικό. Η σκέψη μας ήταν εκεί, είμαστε κοντά στην οικογένειά του».

Όταν ρωτήθηκε για τη δολοφονία του Άλκη ανέφερε: «Να πάνε φυλακή. Εκεί πρέπει να βρίσκονται, όχι στα γήπεδα. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο, αλλά για έγκλημα».

Όσο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο γκολ, σχολίασε χαριτολογώντας: «Μάλλον πρέπει να μεγαλώσουμε τις εστίες για να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ