Παναθηναϊκός: Βλέπει ενδεκάδα με ΠΑΟΚ ο Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Βλέπει ενδεκάδα με ΠΑΟΚ ο Γκατσίνοβιτς

Θέση στο βασικό σχήμα, διεκδικεί απέναντι στον ΠΑΟΚ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Το βλέμμα του στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχει στρέψει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, από όπου οι «πράσινοι» έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαισφαιριστές του ωστόσο έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά στη Θεσσαλονίκη, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει να αντιμετωπίσει μερικά προβλήματα.

Ο Μαουρίσιο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έχει μια σύσπαση και έτσι δεν αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου. Παράλληλα, αμφίβολοι κρίνονται και οι Βιτάλ και Κώτσιρα, ενώ εκτός θα είναι και ο Μακέντα, αλλά και ο και ο ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες.

Από την άλλη, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή στην Κρήτη για να μπει στο κλίμα. Μάλιστα, ο Σέρβος διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, παίζοντας μαζί με τους Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλο.

Τέλος, στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Αϊτόρ που έμεινε εκτός αρχικού σχήματος με τον ΟΦΗ για να πάρει ανάσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ