Άρης: Ο σημαντικός Φαμπιάνο

Άρης: Ο σημαντικός Φαμπιάνο

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έχει κερδίσει στα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος  χωρίς τον Βραζιλιάνο αμυντικό, που θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας κόντρα στον Βόλο.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Φαμπιάνο Λεϊσμάν στην αυριανή (5/2) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Πολύ σημαντική απώλεια για τον Άρη, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά. Συγκεκριμένα, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα οποία απουσίαζε ο Φαμπιάνο, ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει. Ηττήθηκε από Παναθηναϊκό (2-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (0-5), ενώ αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας, προβάδισμα, φαίνεται ότι έχει ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο αρχηγός του Άρη αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα (τελευταία φορά ξεκίνησε στην ενδεκάδα στις 20/11/21) και θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ