Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν, ο Καραντώνης και ο Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν, ο Καραντώνης και ο Γκατσίνοβιτς

Ο λόγος που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μίλησε για τη... σφαγή του Καραντώνη και η επικείμενη είσοδος του Γκατσίνοβιτς στην ενδεκάδα.

Ο λόγος που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θέλησε να αναφερθεί στη διαιτησία του Καραντώνη, παρά το γεγονός πως είχε και ο ίδιος πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του Ελληνα διαιτητή στην Κρήτη, είναι γιατί ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Με συνεχόμενους και κρίσιμους αγώνες, με εκτός έδρας παιχνίδια και με την ομάδα του καθόλου βέβαιη πια ακόμα και για την είσοδό της στην πρώτη εξάδα. Αν μέσα σε ένα κλίμα εκνευρισμού από πλευράς παικτών, οι οποίοι ένιωσαν το αίσθημα της αδικίας, υπήρχε και ανάλογη τοποθέτηση του προπονητή, τότε μπορεί να χανόταν κάθε είδους συγκέντρωση στα ματς που ακολουθούν. Με το άλλοθι «μας κυνηγούν όπου μας βρουν».

Το ίδιο είχε κάνει ο Γιοβάνοβιτς και μετά την αποβολή του Σάντσες στον Βόλο, παρά το γεγονός πως τη θεωρούσε άδικη και δεν το έκρυβε. Ακολούθησε σερί νικών και καλών εμφανίσεων για την ομάδα του.

Με το κομμάτι της διαιτησίας θα ασχοληθούν οι αρμόδιοι, που δεν είναι άλλοι από τους διοικούντες. Και με αυτό του ποδοσφαίρου ο προπονητής και οι παίκτες. Αυτό είναι το σκεπτικό του Σέρβου προπονητή, ο οποίος στο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα δεν θα έχει ένα βασικό του όπλο. Τον Λούκας Βιγιαφάνιες που είδε την κόκκινη κάρτα του Καραντώνη.

Αυτή η απουσία είναι πολύ πιθανό πια να φέρει το ντεμπούτο του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τα πράσινα έξι μέρες μετά την έλευσή του στην Ελλάδα. Ο Σέρβος μέσος ήταν στην αποστολή της Κρήτης προκειμένου να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αλλά αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα.

Αν μάλιστα ο Μαουρίσιο δεν καταφέρει να είναι έτοιμος λόγω του τραυματισμού στη γάμπα, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Αλεξανδρόπουλο. Γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ