Σκόκο: «Στην Τούμπα μας έκοψαν το ρεύμα και μείναμε κλειδωμένοι δύο ώρες»

Σκόκο: «Στην Τούμπα μας έκοψαν το ρεύμα και μείναμε κλειδωμένοι δύο ώρες»

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, αναφέρθηκε στις περιπέτειες που είχε ζήσει στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Νάτσο Σκόκο πέρασε από την ΑΕΚ την τριετία 2008-11 και κατέγραψε με τη φανέλα της 120 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 33 γκολ, ενώ κατέκτησε και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Ο «Υδραυλικός», ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο τον περασμένο Δεκέμβρη, παραχώρησε συνέντευξη στο Tyc Sport, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις χειρότερες εμπειρίες που είχε βιώσει στα γήπεδα και φυσικά αυτές από τη θητεία του στην Ελλάδα πρωταγωνιστούσαν.

Ο 36χρονος διηγήθηκε ιστορίες από την Τούμπα, όπου τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είχαν μείνει κλειδωμένοι για δύο ώρες και χωρίς ρεύμα, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό με μολότοφ στο σπίτι του.

«Το πιο καυτό γήπεδο που έχω επισκεφθεί είναι αυτό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, το λένε Τούμπα. Μια φορά πήγα να παίξω εκεί και τους αποκλείσαμε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πριν τελειώσει το ματς, πέταξαν μια φωτοβολίδα στον Σάχα, η οποία τον βρήκε και η φανέλα του άρπαξε φωτιά.

Όλοι μας περιμέναμε να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής για να αρχίσουμε να τρέχουμε προς τη φυσούνα, ενώ οι οπαδοί είχαν ήδη μπει στο γήπεδο. Στα αποδυτήρια μας έκοψαν το ρεύμα και έπρεπε να μείνουμε εκεί κλειδωμένοι για δύο ώρες», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Στο ημίχρονο χάναμε 3-0 και στο τέλος 6-0. Όταν τελείωσε το παιχνίδι μας είπαν: «Υπάρχουν 3.000 άτομα που σας περιμένουν για να βάλουν φωτιά στα αυτοκίνητά σας».

Τέλος, αποκάλυψε μια επίθεση που είχε δεχτεί στο σπίτι του στην Αθήνα με μολότοφ: «Στην Ελλάδα είχα ένα σπίτι που είχε αυλή μπροστά και πίσω. Η μπροστινή έβλεπε στον κεντρικό δρόμο και είχε δύο μεγάλους θάμνους. Ξαφνικά νιώθω δύο εκρήξεις.

Όταν κοίταξα έξω από το παράθυρο, οι δύο θάμνοι είχαν πάρει φωτιά, με φλόγες δύο μέτρων. Βγήκα έξω και ο γείτονάς μου ήταν με το λάστιχο να σβήνει τη φωτιά και μου είπε: «Ήταν δύο τύποι σε μια μοτοσυκλέτα, πέταξαν δύο μολότοφ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ