Απόλυτη επιβεβαίωση για to10: Στην Αθήνα ο Μπούργος για τον Αρη

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10: Στην Αθήνα ο Μπούργος για τον Αρη

«To10» αποκάλυψε τις επαφές του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος, με τον 52χρονο Αργεντινό τεχνικό να ταξιδεύει σήμερα στην Ελλάδα για να έχει ραντεβού με τον Καρυπίδη.

Ο Χέρμαν Μπούργος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Άρη για τον αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου, όπως αποκάλυψε «to10». Ο 52χρονος Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα και το βράδυ θα έχει συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να συζητήσουν τα πάντα σχετικά με την επικείμενη συμφωνία.

Το όνομα του πρώην συνεργάτη του «Τσόλο» Σιμεόνε, ήταν αυτό που έκανε από την αρχή «γκελ» στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης. Στην συνάντηση, μάλιστα, που θα έχει με τον πρώην τεχνικό της Νιουελς Ολντ Μπόις θέλει να τον πείσει, προκειμένου να αναλάβει τον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες για τον Μπούργος και τον τρόπο δουλειά του και πρόθεση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να του δώσει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει και να πετύχει στον Άρη.

Αν οι δυο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία, τότε ο Αργεντινός τεχνικός θα υπογράψει το συμβόλαιο του και τη Κυριακή θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή στις επαφές των δυο πλευρών, τότε οι άνθρωποι του Άρη έχουν στη λίστα τους και άλλον «Λατίνο» τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ