Άρης: Ξεκαθαρίζει για Μπούργος – Πόσο κοντά είναι σε συμφωνία

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Μπούργος – Πόσο κοντά είναι σε συμφωνία

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή στις διαπραγματεύσεις του Αργεντινού τεχνικού με τον Άρη, ενώ υπάρχει η αίσθηση ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, χωρίς, όμως, να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μετά την συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Αργεντινό τεχνικό ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπως διαβάσατε από «to10», υπάρχει η αίσθηση ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, όμως, που έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση τηρεί σιγή «ιχθύος», ενώ καμία ενημέρωση δεν υπάρχει και από την ΠΑΕ Άρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, απομένει να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, αναφορικά με την επικείμενη συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Αργεντινός τεχνικός αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Άρη για τον αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τους, ενώ στην λίστα τους, υπάρχει ακόμα ένας Λατίνος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ