Ο Ολυμπιακός… Β’ της Super League (vids)

Ο Ολυμπιακός… Β’ της Super League (vids)

Ιωαννίδης, Χουτεσιώτης, Βέργος. Μερικά από τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Super League, έχοντας «αποφοιτήσει» από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ο οποίος δείχνει τον δρόμο και στις υπόλοιπες ομάδες...

Την πρώτη του νίκη μετά από πάρα πολύ καιρό πήρε χθες στη Λαμία ο Απόλλωνας Σμύρνης που επικράτησε με 2-1. Ένας εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα του Φέστα, ήταν φυσικά ο Ιωαννίδης ο οποίος άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος και έκανε το 1-0 υπέρ της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Ο 27χρονος επιθετικός που έχει και μία ασίστ μέσα στη σεζόν, σκόραρε το 4ο του γκολ για φέτος στο πρωτάθλημα και βοήθησε την ομάδα του, πρώτα να σκοράρει μετά από δέκα παιχνίδια χωρίς γκολ και έπειτα να φτάσει στη νίκη.

Ο Ιωαννίδης είναι γενικότερα ένας από τους λίγους διασωθέντες του Απόλλωνα για φέτος, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Όπως έχει και ο Βέργος στον Παναιτωλικό, έχοντας σκοράρει σε πρωτάθλημα και κύπελλο συνολικά επτά γκολ μέσα στη σεζόν.

Τι κοινό έχουν ωστόσο οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές; Είναι και οι δύο «απόφοιτοι» από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ο οποίος δείχνει τον δρόμο και στις υπόλοιπες ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι βγάζουν συνεχώς ποδοσφαιριστές και φτιάχουν ονόματα για όλο τον χώρο.

Δεν είναι μονάχα οι δύο Έλληνες επιθετικοί που έχουν βγει από τα «σπλάχνα» του Ολυμπιακού και βγάζουν… μάτια στην Super League, φορώντας διαφορετικές φανέλες. Ενδεικτικά, υπάρχουν ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Από αυτήν του τερματοφύλακας, μέχρι και αυτήν του επιθετικού.

Ο Χουτεσιώτης διανύει μία τρομερή σεζόν με τον Ιωνικό, έχοντας αγωνιστεί συνολικά 23 φορές στο πρωτάθλημα. Δέκα συμμετοχές έχει από την άλλη ο Παπαδόπουλος φέτος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, από τον Ολυμπιακό έχει βγει και ο εκπληκτικός φέτος Βούρος που ηγείται της άμυνας του ΟΦΗ, όπως και ο Σάλιακας που κάνει τη διαφορά για τον ΠΑΣ φέτος, έχοντας 25 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Όλοι τους, ποδοσφαιριστές που έχουν μεγαλώσει στον Ολυμπιακό και έχουν βγει στον… κόσμο, έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια από τις ακαδημίες των ερυθρόλευκων. Εκτός από τον Ολυμπιακό Β’ της Super League 2, έχουμε λοιπόν και τον… Ολυμπιακό Β’ της Super League που αποδεικνύει ξεκάθαρα το πολύ καλό έργο που γίνεται στα «φυτώρια» των Πειραιωτών που δουλεύουν όπως όλα τα μεγάλα κλαμπ του πλανήτη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ