Άρης: Ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει Ολυμπιακό ο Μπερτόλιο

Άρης: Ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει Ολυμπιακό ο Μπερτόλιο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μπούργος για το κυριακάτικο (6/3) παιχνίδι.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν θα μπορεί να υπολογίζει, όπως όλα δείχνουν, τον Φακούντο Μπερτόλιο για το κυριακάτικο (6/3) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και οι πιθανότητες να προλάβει είναι ελάχιστες.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης να ανακοινώσει την αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (06/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten (τελευταία της κανονικής διάρκειας).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (ενεργοποίηση, ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τελειώματα φάσεων) με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ