Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς εν όψει Ατρομήτου

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς εν όψει Ατρομήτου

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο με τους πράσινους να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και μέρες έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αύριο (6/3, 19:00) και θέλει να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος εν όψει της δύσκολης συνέχειας στα play off.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη να μπορέσουν να διατηρηθούν όσο πιο κοντά γίνεται στην 4η και 3η θέση αντίστοιχα του πρωταθλήματος που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη και αυτό θα εξαρτηθεί βέβαια και από τα αποτελέσματα του Άρη και της ΑΕΚ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μαουρίσιο θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και μένει να φανεί θα ξεκινήσει αυτός ή ο Κουρμπέλης στα χαφ, δίπλα σε Γκατσίνοβιτς και Αλεξανδρόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι εκτός θα είναι ο Ρούμπεν λόγω καρτών.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται λογικά ο Σωκράτης Διούδης, με τον Σάρλια να διεκδικεί μια θέση στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Σέρβος τεχνικός θα δώσει ανάσες σε έναν εκ των δύο κεντρικών αμυντικών και στα άκρα θα βρίσκονται οι Χουανκάρ και Σάντσεθ. Η τριάδα στην επίθεση θα παραμείνει ως έχει με Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ