Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Βιγιαφάνιες, δεν προλαβαίνει Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Βιγιαφάνιες, δεν προλαβαίνει Ατρόμητο

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ακολούθησε για ακόμη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα, και έτσι οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι μηδαμινές.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιος της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιελάμβανε rondo, παιχνίδι τακτικής, ολοκληρώνοντας με στατικές φάσεις. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Βιγιαφάνιες γι’ ακόμα μια μέρα να κάνει ατομικό και δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Ατομικό έκανε και ο Λούντκβιστ, θεραπεία οι Μακέντα και Αγιούμπ, ενώ, ο Βέλεθ επιδόθηκε σε ασκήσεις αποφόρτισης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη σημερινή προπόνηση:

«Το βάρος στην τακτική έριξε το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, έπειτα αφοσιώθηκαν για αρκετή ώρα σε παιχνίδι τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Αποφόρτιση έκανε ο Βέλεθ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μακέντα, Αγιούμπ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ