Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ και Βιγιαφάνιες με Ατρόμητο, μέσα ο Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ και Βιγιαφάνιες με Ατρόμητο, μέσα ο Μαουρίσιο

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με δύο σημαντικές απουσίες και μια επιστροφή κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Εκτός έμειναν για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Λούκας Βιγιαφάνιες, με τον Αργεντινό να μη βρίσκεται ακόμα στο απαραίτητο επίπεδο ετοιμότητας για να αγωνιστεί. Από την άλλη, επέστρεψε ο Μαουρίσιο και μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός, καθώς «απών» θα είναι και ο Πέρεθ ο οποίος δεν θα αγωνιστεί λόγω καρτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (6/3, 19:00).

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ και θεραπεία οι Μακέντα, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ο Ρούμπεν απουσιάζει καθώς δηλώθηκε για να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ