Χάνει τον Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ; – Ιταλικές… απειλές για τον Σλοβένο μέσο

Χάνει τον Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ; – Ιταλικές… απειλές για τον Σλοβένο μέσο

Η εξαιρετική χρονιά που διανύει ο Γιασμίν Κούρτιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν έχει περάσει απαρατήρητη από αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, ενώ ήδη αρκετές ομάδες από την Ιταλία έχουν σημειώσει το όνομα του στα μπλοκάκια τους.

Όταν στις 18 Ιουλίου ο Γιασμίν Κούρτιτς έφτανε στην χώρας μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ελάχιστοι γνώριζαν το όνομα του Σλοβένου μέσου.

Λίγου μήνες αργότερα ο 32χρονος έχει εξελιχθεί στον παίκτη σημείο αναφοράς στην μεσαία γραμμή του «Δικέφαλου του Βορρά», έχοντας προσφέρει σημαντικές βοήθειες τόσο στη δημιουργία, και πόσο μάλλον στο σκοράρισμα μιας και είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 15 τέρματα σε 21 εμφανίσεις.

Φυσικά οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους ασπρόμαυρους δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ. Μάλιστα δημοσίευμα από μέσο της Ιταλίας, αναφέρει  ότι ο Σλοβένος μέσος είναι στα υπόψη ομάδων που θα ανέβουν προσεχώς στη Serie A και τον έχουν στη λίστα τους για ενίσχυση.

«Ο Γιασμίν Κούρτιτς σκοράρει κατά ριπάς και οι ομάδες που θα ανέβουν στη Serie A μπορούν να τον φέρουν και πάλι στην Ιταλία. Ο Σλοβένος μέσος με την εμπειρία του μπορεί να γίνει ο ηγέτης κάθε ομάδας που θα ανεβεί κατηγορία.

Τα δικαιώματα του ανήκουν στην Πάρμα και με αυτή θα πρέπει να μιλήσει όποιος ενδιαφέρεται για τον Κούρτιτς που αγωνίζεται με δανεισμό στον ΠΑΟΚ και αυτή τη σεζόν πραγματοποιεί εμφανίσεις αντάξιες ενός επιθετικού με 17 γκολ σε 35 παιχνίδια. Κάθε συζήτηση πάντως για την επιστροφή του έχει μεταφερθεί για τον Ιούνιο, όταν και θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα κερδίσουν την άνοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ