Τζαβέλλας: «Κυριαρχήσαμε…»

Τζαβέλλας: «Κυριαρχήσαμε…»

Στην πολύ καλή απόδοση της ΑΕΚ που δεν συνοδεύτηκε όμως και από τη νίκη στάθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κυρίαρχη ήταν στη Λεωφόρο η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο διεθνής αμυντικός τόνισε ότι η Ένωση έπαιξε ποδόσφαιρο ενώ σε ένα γενικότερο σχόλιο επισήμανε πως οι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν αδικήσει φέτος τους εαυτούς τους.

Όσα είπε ο Τζαβέλλας:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που καταφέραμε μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού σε μια πολύ δύσκολη έδρα, πρώτα απ’ όλα να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, να κυριαρχήσουμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Είναι κάτι που τον προηγούμενο καιρό, όταν δεχόμασταν γκολ δεν μπορούσαμε να το κάνουμε, δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε, δείχνουμε τον τελευταίο καιρό ότι αυτό αλλάζει και, πρώτα απ’ όλα, είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας να παίζουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και να βγάζουμε στο γήπεδο την ποιότητα που έχουμε».

Αισθάνεστε ότι έχετε αδικήσει τους εαυτούς σας; «Σίγουρα, έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, σαφώς παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που τον τελευταίο καιρό έχει πολύ καλό ρυθμό και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, θεωρώ όμως ότι έχουμε πάρα πολλή ποιότητα, δεν έχει βγάλει ακόμη στο γήπεδο αυτό που μπορεί, είμαστε χαρούμενοι που σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τη συνέχεια: «Το σημαντικό για εμάς είναι ότι αυτήν τη στιγμή είμαστε ‘διψασμένοι’ για κάτι, αυτό το κάτι θα το δούμε εβδομάδα με εβδομάδα, να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, με βάση το υλικό της και, όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο το καλύτερο για εμάς, να βάλουμε και τις βάσεις για του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ