Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι-άουτ της Superleague (pic)

Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι-άουτ της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι-άουτ της Superleague μετά και τα αποψινά (19/3) αποτελέσματα.

Τα πλέι-άουτ της Superleague ξεκίνησαν, καθώς σήμερα (19/3) διεξήχθη η πρώτη αγωνιστική.

Στο πρώτο χρονικά ματς, ο Ιωνικός νίκησε τον ΟΦΗ με σκορ 3-2 εκτός έδρας, με τους Νικαιώτες να ανεβαίνουν στην 5η θέση και τους 29 βαθμούς, μένοντας μπροστά από τον Ατρόμητο που ακόμα δεν είναι ακόμα ασφαλής. Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί μπορεί να ηττήθηκαν, όμως παραμένουν 2οι με 37 πόντους.

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, βυθίζοντας κι άλλο την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που μένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 πόντους, έχοντας να ανέβει… βουνό. Οι Περιστεριώτες δεν έχουν καθαρίσει ακόμα τη σωτηρία, έχοντας 26 βαθμούς, στην 6η θέση.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από τον Βόλο με σκορ 2-0, κρατώντας έτσι την πρώτη θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 38 πόντους, ενώ οι Θεσσαλοί, μένουν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής 30 βαθμούς.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Λαμία έφυγε με το διπλό από την έδρα του Παναιτωλικού επικρατώντας 2-1, με τους «κυανόλευκους» να πηγαίνουν στους 21 βαθμούς αλλά να παραμένουν στην προτελευταία θέση. Αντιθέτως, οι Αγρινιώτες έμειναν στους 32 πόντους και την 3η θέση.

Δείτε τη βαθμολογία των πλέι-άουτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ