Αναστασίου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, τεράστιο σοκ για τον Mαλή»

Αναστασίου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, τεράστιο σοκ για τον Mαλή»

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τη Λαμία τόνισε πως ο Παναιτωλικός αδίκησε τον εαυτό του στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Μαλή.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Λαμία στην πρεμιέρα των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Superleague και ξεκίνησε με το «αριστερό» το μίνι πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, στις δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της, καθώς σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, ενώ στάθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό του Μάλλη, λέγοντας πως θα πρέπει να βρει το κουράγιο να συνέλθει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αναστασίου: 

«Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο στα πρώτα 20 λεπτά. Ήμασταν υποτονικοί και απαθείς. Μετά το πρώτο 20λεπτο ανεβάσαμε το τέμπο, χάσαμε ευκαιρίες. Πρέπει όμως να τις τελειώνουμε. Σε μια εντελώς ανύποπτη φάση, η Λαμία προηγήθηκε. Στο δεύτερο μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε την κυκλοφορία, αλλά και πάλι από μια στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Μειώσαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε σωστά πράγματα, αλλά μας έλειπε κάτι στην τελική προσπάθεια και αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν καλοί.

Σίγουρα ήταν μεγάλο σοκ για τον Μαλή. Ημέρα των γενεθλίων του, έπαθε αυτόν τον τραυματισμό και δεν ήταν ευχάριστο στα αποδυτήρια. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι άδικο, όπως και η ζωή. Πρέπει να βρει δύναμη και κουράγιο να συνέλθει και εμείς να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ